Personvernerklæring

Hos BigBassSecretsOfTheGoldenLake, tilgjengelig via BigBassSecretsOfTheGoldenLake, er personvernet til våre besøkende en av våre toppprioriteringer. Dette personverndokumentet beskriver typen informasjon som samles inn og registreres av BigBassSecretsOfTheGoldenLake og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernpolicy, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre online aktiviteter og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn på BigBassSecretsOfTheGoldenLake. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Godkjenning

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og aksepterer vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du vil bli bedt om å oppgi, og årsakene til det, vil bli gjort klart for deg når du blir bedt om å oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedleggene du sender oss, og all annen informasjon du gir oss.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be deg om din kontaktinformasjon, inkludert navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker dataene dine

Vi bruker informasjonen vi samler inn på en rekke måter, inkludert for å:

  • Tilrettelegging, drift og vedlikehold av nettsiden vår
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeserviceformål, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
  • Send e-post
  • Oppdage og forhindre svindel

Loggfiler

BigBassSecretsOfTheGoldenLake   bruker loggfiler som standard. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle webverter gjør dette, og det er en del av analysen av webhotelltjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til personlig identifiserbar informasjon. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettsiden, spore brukernes bevegelser på nettsiden og samle inn demografisk informasjon.

Annonsepartneres personvernregler

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene til hver av BigBassSecretsOfTheGoldenLakes sine annonseringspartnere.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på BigBassSecretsOfTheGoldenLake, som sendes direkte til brukernes nettlesere. I dette tilfellet vil de automatisk motta IP-adressen din. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsidene du besøker.

Vær oppmerksom på at BigBassSecretsOfTheGoldenLake ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene da de brukes av tredjeparter.

Tredjeparts retningslinjer for personvern

BigBassSecretsOfTheGoldenLakes   personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. De kan inkludere sine prosedyrer og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan deaktivere informasjonskapsler i dine individuelle nettleserinnstillinger. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, er den tilgjengelig på de respektive nettsidene til nettleserne.

CCPA personvernrettigheter (ikke selg min personlige informasjon)

Under CCPA har forbrukere i California, blant andre rettigheter, følgende rettigheter:

Krev at en virksomhet som samler inn en forbrukers personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke deler av personlig informasjon virksomheten har samlet inn om forbrukere.

Be om at et selskap sletter eventuelle personopplysninger om forbrukeren som selskapet har samlet inn.

Krev at en virksomhet som selger en forbrukers personopplysninger ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR databeskyttelsesrettigheter

Vi vil sørge for at du er klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Rett til innsyn – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve en liten avgift for denne tjenesten.

Rett til retting – Du har rett til å be om at vi retter informasjon som du mener er feil. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du anser som ufullstendig.

Rett til sletting – Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger under visse betingelser.

Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Rett til å protestere – Du har rett til, under visse betingelser, å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger.

Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi samler inn til en annen organisasjon eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Informasjon til barn

Et annet fokus i arbeidet vårt er å beskytte barn når de bruker Internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktiviteter.

BigBassSecretsOfTheGoldenLake   samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under 13 år. Hvis du mener at barnet ditt har gitt slik informasjon på nettsiden vår, anbefaler vi sterkt at du kontakter oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre registre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi anbefaler derfor at du jevnlig sjekker denne siden for endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye personvernreglene på denne siden. Slike endringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Vår personvernpolicy ble laget med hjelp.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag om vår personvernpolicy, ikke nøl med å kontakte oss.

BigBassSecretsOfTheGoldenLakeNO er et nettsted for gratis spill som utelukkende spilles med spillkreditter. Du kan ikke tjene ekte penger her. Vi tilbyr ikke muligheten til å vinne pengepremier eller gaver. Siden er beregnet for voksne 18 år eller eldre. Trening på BigBassSecretsOfTheGoldenLakeNO garanterer ikke suksess med ekte penger i fremtiden.